Spaans spreken op vakantie was nog nooit zo makkelijk!

Met de cursus Vakantie Spaans is het nu voor elk niveau beginner mogelijk om makkelijk & snel Spaans te leren

Nu tijdelijk: 50% Korting

Je gaat op vakantie naar Spanje, of misschien zelfs Zuid-Amerika. Je komt aan op je zonnige bestemming en vraagt hoe je van het vliegveld bij je hotel kunt komen. Geen reactie. Een glazige blik gaapt je aan en mompelt; “no English, Señor”.

In de supermarkt, op het strand of dat ene pittoreske pleintje. Overal die glazige blik en een kort gesprekje met handen en voeten. Niet met de locals kunnen communiceren is enorm onhandig en vooral ook een gemiste kans… 

De praktijk-gerichte cursus Vakantie Spaans is de oplossing! Als je ook maar een klein woordje Spaans spreekt, zullen de trotse locals maar wat graag aan je verklappen wat de beste restaurants zijn, waar de lokale bevolking eet.

De meeste cursussen Spaans zijn veel te lang, moeilijk en gericht op saaie grammatica.

De cursus Vakantie Spaans is speciaal voor mensen die in korte tijd willen leren hoe ze zich op vakantie kunnen uitdrukken in het Spaans. Dit betekent geen saaie lesstof meer, maar leuke lessen, die je direct kunt gaan toepassen!

De cursus Vakantie Spaans is gemaakt door een docent met 40 jaar ervaring in lesgeven, zodat de lessen voor beginners van elk niveau begrijpbaar zijn.

De cursus bevat maar liefst 28 lessen en is ingedeeld in 15 verschillende vakantiesituaties. Hierdoor kun je, naast het leren van de basis, zelf kiezen voor welke situaties jij Spaans wilt gaan gebruiken.

Cursus Vakantie Spaans in het kort:

  • Leer communiceren met locals
  • 28 Praktijkgerichte lessen
  • Geschikt voor ieder niveau beginner
  • Voor altijd toegang tot de lessen (inclusief toekomstige lessen)
  • Niet Goed? Geld terug! Garantie

Nu tijdelijk: €47,- €100,-

WIL JE STARTEN? KLIK HIER >>

Ontmoet Maria.

¡Hola, ik ben María Inés Vallejos!

Ik ben geboren in Buenos Aires, Argentinië en daar afgestudeerd als lerares Engels en Spaans. In 1988 ben ik naar Nederland gekomen.

Inmiddels heb ik al 40 jaar ervaring in het lesgeven op alle niveaus van de Spaanse taal. Op basis van deze kennis heb ik een complete beginnerscursus Vakantie Spaans voor jou gemaakt.

Reviews van cursisten.

"Deze cursus Spaans is voor mij een juiste start geweest om de Spaanse taal te leren. De cursus is vooral gericht op de basis en is echt een aanrader."

- Dennis (Mei 2020)

person

"Erg  leuke lessen gericht op de praktijk! Wij willen graag op vakantie een beetje Spaans kunnen spreken en de cursus gaat ook helemaal op allerlei vakantiesituaties in!"

- Eline (Maart 2020)


TIJDELIJKE ACTIE

Makkelijk & Snel Spaans leren. Meld je nu aan met 50% korting.

  • Leer communiceren met locals
  • 28 Praktijkgerichte lessen
  • Geschikt voor ieder niveau beginner
  • Voor altijd toegang tot de lessen (inclusief toekomstige lessen)
  • Niet Goed? Geld terug! Garantie

Nu tijdelijk: €47,- €100,-