Onze klanten

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

Wij, partner en ik hadden ingeschreven voor een cursus op maat en dan
vooral gericht op spreekvaardigheid.
De lessen werden daar goed op afgestemd.
Er was voldoende tijd en uitleg om tijdens de les met oefeningen aan de gang te gaan. De persoonlijke aanpak is mij goed bevallen.
We kregen ook advies voor het kopen van bepaalde boekjes en te kijken naar websites voor uitbreiding van de opgedane vaardigheden.

“Het is duidelijk dat Maria docent is van beroep. De lessen zijn praktisch en logisch opgebouwd. Van tellen tot werkwoorden leren, samen lezen en leren converseren (erg spannend soms). De lessen zijn afwisselend en wij hebben voor ons gevoel in korte tijd enorm veel geleerd. We gaan zeker online door vanuit Spanje. De basis is gelegd! Dank Maria.”

Ik ben erg enthousiast over de prive lessen bij Lenguas Vivas. Ik had al meer dan 20 jaar geen les Spaanse les meer gehad, maar middels de juiste oefeningen heeft Maria mijn niveau bepaald. Daarna zijn we verder gegaan waar ik gebleven was. Ik ga met veel plezier naar de les. Het is een goede combinatie van grammatica en conversatie. Maria heeft mijn huiswerk al voor de les nagekeken zodat we meteen verder kunnen met de les! Ik raad de spaanse lessen aan!

Zij geeft de cursus een 8!

student januari 2023

Maria weet op een prettige manier de kennis op beginnersniveau van het Spaans bij te brengen. Voordat je het weet is de les voorbij!

Carmen geeft de cursus een 8!

december 2022

Mijn vrouw en ik zijn samen op les geweest. Het was een fijne ervaring en wij hebben een goede start kunnen opbouwen om ons verder te gaan ontwikkelen met de Spaanse taal. Er was een goede sfeer en veel persoonlijke aandacht naar de student toe.  Nogmaals bedankt voor de lessen Maria.

Ik volg Spaanse les bij Maria sinds februari dit jaar.

Ik ga heel graag op vakantie naar Spanje en vind het leuk en handig

om daar een woordje Spaans te kunnen spreken.

Wat ik tot nu geleerd heb bij Maria probeer ik daar al in de praktijk te brengen, wat al aardig lukt.

Maria is aardig, rustig, bekwaam en je voelt je gelijk op je gemak in haar les.

Ook geeft ze je op een prettige en effectieve manier feedback, waardoor je

heel veel leert en dat je met heel veel plezier haar lessen blijft volgen.

Echt een aanrader!”

Ik geef de cursus een 8!

Deze cursus Spaans is voor mij een juiste start geweest om de Spaanse taal te leren. De cursus is vooral gericht op de basis en is een aanrader. De lerares is native Argentijns en spreekt goed Nederlands. Een mooier begin om een andere taal te leren is er niet. Ga zo door!

Frank geeft de lessen een 10!

Veel geleerd op een leuke manier, grammatica afgewisseld met een praatje maken met elkaar in het Spaans. Mooi afgestemd op wat je in de  praktijk ook echt kunt gebruiken als beginnende Spaans-spreker. En in 8 lessen is een gesprek in het Spaans al best goe te doen. Bedankt, María! Joyce, december 2019.

Joyce geeft de lessen een 9!

Erg  leuke lessen gericht op onze wensen!Wij willen graag op vakantie een beetje Spaans kunnen spreken en Maria richt de  cursus en het cursusboek daar ook helemaal op in. Op naar de volgende 8 lessen!